breaking news

Alistair Overeem te gast bij Vechterbazen

July 16th, 2019 | by Marcel Dorff
Alistair Overeem te gast bij Vechterbazen
UFC
0

Voor de vijfde aflevering van de Vechtersbazen podcast was er niemand minder dan UFC heavyweight contender Alistair Overeem te gast. ”The Demolition Man” had genoeg te vertellen en liet onder andere zijn licht schijnen op het aanstaande kickboks gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

Er werd Overeem gevraagd waarom hij besloot om zijn trainingen te verplaatsen richting Denver. Voorheen was Overeem nog te vinden in de befaamde Jackson Wink MMA gym (New Mexico). ”The Reem zei hier het volgende over.

”Als je uitgeleerd bent bij je trainer dan moet je een nieuwe omgeving zien te vinden met personen die je weer verder kunnen brengen. Het draait allemaal om de chemie, en trainers gaan mij niet zelf wegsturen omdat ik inkomsten ben voor de gym. Die beslissing moet uit je zelf komen en zo geschiedde het. Ik betaal mijn trainers dus ik verwacht daar ook iets voor terug”.

Ook werd Overeem gevraagd naar het aanstaande gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

”Badr Hari deed het gewoon heel erg goed in die eerste partij, totdat die armblessure een rol ging spelen. Ik heb geen idee wie er later in dit jaar gaat winnen maar ik geef Badr Hari een hele goede kans. Rico Verhoeven was de eerste partij namelijk aan het verliezen. Het wordt interessant om te zien of Badr Hari wederom zo goed uit de startblokken kan komen”.

De 39-jarige Overeem won zijn laatste twee gevechten in de UFC en voelt zich beter dan ooit. Hij mikt naar eigen zeggen op een partij tijdens het grote PPV evenement in Australië (5 oktober). Een mogelijke tegenstander is nog niet bekend.

Comments are closed.

Translate »