breaking news

Alistair Overeem en Mark Hunt beloven spektakel tijdens UFC 209

February 28th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Ultimate Fighting Championship (UFC) Heavyweight veteranen Alistair Overeem en Mark Hunt staan op de agenda voor het evenement UFC 209. Aanstaande zaterdag delen beide atleten opnieuw het strijdveld met elkaar om te knokken voor de winst. UFC 209 wordt aanstaande 4 maart 2017 georganiseerd in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada. Tijdens Dream 5 op 21 juli 2008 was het aan The Reem om Hunt te dwingen om af te kloppen. Of de uitslag zaterdag gelijk is, is nog de vraag.

In dit gevecht kent de ‘nieuwe’ stijl van Overeem sterke kanten. Zijn overzichtelijke werk kent harde trappen en rake knieën naar het lichaam van zijn tegenstander. Met zijn lange lengte verwachten fans deze technieken hoogstwaarschijnlijk te zien.
Overeem heeft zich ook bewezen in het grondwerk. Zo kent zijn carrière negentien submission overwinningen. Inclusief een Americana klem bij Mark Hunt.

Voor Hunt wordt het de taak om deze afstand te overbruggen. Maar als dit gebeurd, en de Super Samoan weet een goede stoot te landen, dan is de kans groot dat hij hiermee wint.

Alistair Overeem vs Mark Hunt:

Op dit moment staat Alistair Overeem op de Heavyweight rankings op plek drie. Mark Hunt staat momenteel op plek acht. Als Overeem wint zal hij wellicht vechten tegen oud kampioen Cain Velasquiz. Deze AKA vechter verwacht binnenkort weer hersteld te zijn van een blessure. Als Mark Hunt zijn partij weet te winnen zou het goed kunnen dat hij ingeroosterd wordt tegen Francis Ngannou, Andrei Arlovski of Derrick Lewis.

Comments are closed.

Translate »