breaking news

Alistair Overeem: “De UFC komt dit jaar naar Nederland”

March 6th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Alistair Overeem: “De UFC komt dit jaar naar Nederland”
UFC
0

Afgelopen zaterdagnacht won de Nederlandse Alistair Overeem zijn partij tegen Mark Hunt met een zeer harde knock-out. In de derde ronde plaatste de 36-jarige Heavyweight een rechter knie op de kin van de oud K-1 vechter met een knock-out overwinning als gevolg. Na het gevecht vertelde The Reem dat de wereldberoemde Octagon dit jaar nog terugkomt naar Nederland. Weet hij meer?

Tijdens de Post-fight persconferentie kreeg Overeem een vraag over zijn toekomstplannen. Zijn antwoord: “I want to fight the winner from JDS, Stipe. I know the UFC is coming to Holland sometime this year, so i am very excited about that.”

Op 8 mei 2016 was de wereld getuigen van het eerste UFC evenement in Nederland. Het was aan de Ahoy Rotterdam als gastheer te spelen voor atleten als Gunnar Nelson, Germaine de Randamie, Stefan Struve en Alistair Overeem. Het evenement is de boeken in gegaan als een zeer groot succes. Naast een uitverkochte arena hebben de vechters alles gegeven om het publiek te trakteren op spectaculaire gevechten. Uiteindelijk ging Nederland er met een winst van 3-0 vandoor.

Bekijk hier de volledige Post-fight persconferentie:

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA Nieuws!

Comments are closed.

Translate »