breaking news

Alexey Ignashov vs Dzevad Poturak tijdens Bellator Kickboxing in Boedapest

March 30th, 2018 | by Stefan Van Erp
Alexey Ignashov vs Dzevad Poturak tijdens Bellator Kickboxing in Boedapest
Bellator Kickboxing
0

Bellator Kickboxing is een strijd tussen twee veteranen rijker. Alexey Ignashov en Dževad Poturak gaan het tegen elkaar opnemen tijdens Bellator Kickboxing. Beide veteranen zijn inmiddels 40 jaar en hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in het professionele kickboksen. Bellator Kickboxing 9 wordt gehouden op 6 april aanstaande in Boedapest.

Het is niet de eerste keer dat Ignashov en Poturak tegenover elkaar staan. In 2009 was Boedapest ook het decor voor dit gevecht. Beide heren maakten er een sloop partij van en er moest een extra ronde aan te pas komen om uiteindelijk Ignashov als winnaar aan te wijzen.

Alexey Ignashov is tweevoudig K-1 World Grand Prix kampioen. Deze titels behaalde hij in 2001 en 2003. Ignashov vocht 106 partijen waarvan hij er 85 wist te winnen. Ignashov heeft tegen vele grootheden gevochten. In zijn rijtje staan onder anderen Semmy Schilt, Badr Hari, Remy Bonjasky en Peter Aerts. Grappig detail is dat Ignashov tegen deze heren zowel won als verloor.

Poturak vocht in 2003 zijn eerste professionele partij en vocht onder anderen voor K-1, It’s Showtime  en SuperKombat. De laatste jaren zijn de resultaten van Poturak niet om over naar huis te schrijven. Zo verloor hij zijn laatste negen partijen. Tijdens deze verliespartijen stond hij onder anderen tegenover Ibrahim El Bouni en Mladen Brestovac.

Bellator maakte tevens bekend dat Sabriya Sengül en Renata Rakoczi het tegen elkaar op gaan nemen in de ring. Beide dames debuteren voor Bellator Kickboxing. Rakoczi zal dit gaan doen met de steun van haar thuispubliek.

Volg MMA DNA voor al het vechtsportnieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »