breaking news

Alexander Volkanovski vs. Brian Ortega tijdens UFC 260

January 16th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Alexander Volkanovski vs. Brian Ortega tijdens UFC 260
UFC
0

Alexander Volkanovski gaat op 27 maart, tijdens UFC 260, zijn featherweight titel verdedigen tegen Brian Ortega, zo meldt Ariel Helwani van ESPN. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Alexander Volkanovski is in zijn negen gevechten nog ongeslagen binnen de organisatie, en is daarmee bezig aan een uitzonderlijke reeks. De huidige UFC featherweight kampioen wist in 2019, tijdens UFC 245, de titel van Max Holloway afhandig te maken. Vervolgens wist hij in een rematch met Max Holloway, tijdens UFC 251, de titel met succes te verdedigen. De ontmoeting met Brian Ortega is zijn eerste titelgevecht dat niet tegen Max Holloway is.

Brian Ortega was, tot zijn ontmoeting met Max Holloway, nog ongeslagen binnen de UFC en wist al zijn gevechten te winnen door een finish. In 2018 nam “T-City” het, tijdens UFC 231, voor de featherweight titel op tegen Max Holloway. Dit gevecht verloor hij via een TKO. Een jaar later zou Ortega het opnemen tegen “The Korean Zombie” Chan Sung Jung, maar doordat hij een knieblessure opliep ging het gevecht niet door. In oktober van het afgelopen jaar was het dan zover. In het langverwachte gevecht wist Ortega de Koreaan op overtuigende wijze te verslaan om zo een kans op de featherweight titel te verdienen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »