breaking news

Alexander Romanov maakt zaterdag zijn UFC debuut

September 10th, 2020 | by Redactie
Alexander Romanov maakt zaterdag zijn UFC debuut
UFC
0

De Moldaviër Alexander Romanov maakt aanstaande zaterdag zijn debuut in de UFC. Hij neemt het op tegen Roque Martinez, die eveneens zijn UFC debuut maakt. De UFC maakte het nieuws zelf bekend.

Alexander Romanov vocht in zijn nog ongeslagen carrière voornamelijk bij de Moldavische promotie Eagles Fighting Championship. Hij wist alle elf van zijn gevechten te winnen. Romanov stond al drie keer eerder geboekt om zijn UFC debuut te maken. De eerste keer zou hij op 25 april, tegen Raphael Pessoa, zijn debuut maken. Maar het evenement werd afgelast door het coronavirus. Vervolgens zou hij het op 11 juli, tijdens UFC 251, opnemen tegen Marcin Tybura, maar toen testte Romanov positief op COVID-19. Uiteindelijk zou hij vorige week zijn UFC debuut maken, maar zijn tegenstander testte toen positief op COVID-19. Nu hoopt hij aanstaande zaterdag te debuteren in de UFC.

Roque Martinez mag zich eveneens opmaken voor zijn UFC debuut. De vechter uit Guam vocht de laatste jaren bij de Japanse promoties RIZIN en DEEP. Zijn laatste gevecht was in februari, bij RIZIN. Toen wist hij de Japanner Hideki Sekine via een TKO te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »