breaking news

Alexander Emelianenko verslaat Gerônimo Dos Santos in 36 seconden

September 27th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Alexander Emelianenko verslaat Gerônimo Dos Santos in 36 seconden
WFCA
0

Tijdens het evenement WFCA 42: Malyutin vs Jacarezinho stond Alexander Emelianenko (het broertje van) tegenover de Braziliaanse Gerônimo Dos Santos in The State Concert Hall van Moskau, Rusland. Er stonden twaalf gevechten op het schema met Mikhail Malyutin en Fabiano Silva als afsluiter. De Russische sportorganisatie World Fight Club Akhmat (WFCA) heeft ondertussen ruim 544 gevechten georganiseerd en kent uitstappen naar Kazachstan en Kirgizië. De promotie is voornamelijk te vinden in Rusland.

Alexander Emelianenko (23-7) is geen onbekende in de vechtsportwereld. Zo heeft hij gevochten bij promoties als M-1 Global, Pride FC en Pro FC, ook heeft hij enkele keren gevochten in Nederland. Samen met zijn broer Fedor Emelianenko veroverd hij de MMA wereld. Alexander stond ingeroosterd tegen de 37-jarige Gerônimo Dos Santos. Deze Braziliaanse vechter kent een professioneel record van 39 om 19 en heeft gevochten bij onder andere Rizin 2017, M-1 Challenge, Akhmat Fight Show, Mr Cage en Impact FC. Zijn gevecht bij de UFC tegen Gabriel Gonzaga is geannuleerd.

De opkomst wordt rustig bewandeld door beide heren. Het is geen verassing dat de Russische Alexander het luidste applaus ontvangt. Na een korte introductie beginnen beide zwaargewichten aan het gevecht. Na het klinken van de bel is het aan Alexander zijn afstand te bepalen. Na een aanval van Gerônimo Dos Santos weet de Rus hem te beantwoorden met een linker hoek. Dit gevolgd met een combinatie zorgt ervoor dat de scheidsrechter het gevecht stopt. Echter staat Dos Santos gelijk op en protesteert tegen het besluit.

Alexander Emelianenko wint na 36 seconden met een technische knock-out in de eerste ronde.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »