breaking news

Alexander Emelianenko keert terug naar het wedstrijdveld

December 28th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Alexander Emelianenko keert terug naar het wedstrijdveld
ACA
0

Aanstaande 3 april 2020 keert Alexander Emelianenko terug naar het wedstrijdveld voor een Heavyweight MMA partij tijdens ACA 107 (Absolute Championship Akhmat) in Rusland. Hij vecht tegen Magomed Ismailov en verwacht ook deze partij voor de bel te stoppen. Emelianenko heeft sinds augustus 2018 niet meer gevochten. Hij zou nog knokken op 6 mei 2019, maar slaagde er niet in om zich te melden op het gala.

De 38-jarige Emelianenko is het broertje van Fedor en heeft een professioneel record van 28–7–1. Naast deze prestaties kent hij ook zeer hoge prijzen in het Sambo. Zo is hij meervoudig wereldkampioen, Europees kampioen en meervoudig Russisch kampioen. Emelianenko is een groot favoriet in Rusland en staat keer op keer in de spotlights van kaarten als World Fighting Championship Akhmat en Russian Cagefighting Championship. Een groot gedeelte van zijn loopbaan heeft hij gelopen bij M-1 Global.

Aan de andere kant komt de 33-jarige Ismailov te staan. Deze vechter staat 15-2-1 en is net als zijn tegenstander erg geliefd in Rusland. Met partijen onder de banner van M-1 Challenge, ACA, Fight Nights Global en Octagon Fighting Sensation wint hij met zowel submissions als knock-outs. Met een sterk grondspel verwacht hij Emelianenko voor de bel te verslaan.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »