breaking news

Alessio di Chirico treft debuterende Aliaskhab Khizriev op 28 augustus

June 29th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Alessio di Chirico treft debuterende Aliaskhab Khizriev op 28 augustus
UFC
0

Middleweights Alessio di Chirico en Aliaskhab Khizriev gaan het op 28 augustus, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Fighting. Het evenement zal in de UFC Apex in Las Vegas plaatsvinden.

Alessio di Chirico wist in januari, na drie gevechten op rij verloren te hebben, eindelijk weer te winnen. Nadat de Italiaan drie gevechten via een unanimous decision verloor nam Di Chirico het eerder dit jaar op tegen Joaquin Buckley. Het gevecht was van korte duur. Halverwege de eerste ronde wist Di Chirico zijn tegenstander knock-out te trappen en zo een ‘Performance of the Night’ bonus te verdienen. Hij zou het eerder deze maand nog opnemen tegen Roman Dolidze, maar moest wegens een blessure afzeggen.

De Rus Aliaskhab Khizriev is nog ongeslagen en mag zich eindelijk opmaken voor zijn debuut bij de UFC. In september wist hij Dana White, bij de Dana White’s Contender Series, te overtuigen door zijn tegenstander in de eerste ronde via een ‘rear naked choke’ te verslaan en zo een UFC contract te verdienen. Khizriev was de Fight Nights Global interim welterweight kampioen. In april werd zijn ontmoeting met Kyle Daukaus afgelast.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »