breaking news

Alessio Di Chiricio out, Eryk Anders in tegen Rafael Natal in New York

July 14th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist wist MMAJunkie.com te melden dat Alessio Di Chirico geblesseerd is geraakt, en niet zal vechten tijdens UFC on FOX 25 in Uniondale, New York. Echter heeft de UFC snel gehandeld door LFA Kampioen Eryk Anders te contracteren en aan te wijzen als vervanger. Hij neemt het op 22 Juli 2017 op in de Middleweight divisie tegen Rafael Natal. Het gevecht zal plaatsvinden op de Preliminary Card van UFC on FOX 25 in het Nassau Veterans Memorial Coliseum.

Rafael Natal (MMA 21-8-1/UFC 9-6-1) is een BJJ Black Belt die traint bij de Renzo Gracie BJJ Academy. Natal heeft in de UFC wisselend succes gehad. Zo wist hij onder meer van mannen als Uriah Hall, Sean Spencer, Chris Camozzi en Tom Watson te verslaan. Maar verloor hij onder meer van Tim Kennedy en Robert Whittaker. Dat laatste verlies tegen Whittaker doorbrak een winstreak van 4 gevechten. Natal nam het in November 2016 op tegen Tim Boetsch. Boetsch maakte korte metten met de Braziliaan en sloeg hem vroeg in de eerste ronde KO. Natal zal nu moeten proberen zijn two fight losing streak te doorbreken.

Eryk Anders (MMA 8-0/UFC 0-0) is een ongeslagen vechter die van de LFA organisatie afkomt. Anders pakte daar vorige maand de allereerste titel in de Middleweight divisie door Brendan Allen via Unanimous Decision te verslaan. Anders komt uit Birmingham, Alabama waar hij ook traint bij Spartans Fitness MMA. Anders won van zijn acht partijen er vijf via (T)KO, een via Submission en tweemaal moest de jury eraan te pas komen. Anders neemt het gevecht tegen Natal aan op ”8 days notice”.

Comments are closed.

Translate »