breaking news

Alessandro Ricci krijgt thuiswedstrijd tegen Alvaro Herrera in Halifax

December 9th, 2016 | by Marcel Dorff

Zojuist heeft de UFC een drietal gevechten voor UFC Halifax officieel bekend gemaakt. Twee gevechten waren al eerder naar buiten gekomen via de desbetreffende vechters op Social Media. Het derde gevecht is een gevecht in de Lightweight divisie tussen de Canadees Alessandro Ricci en de Mexicaan Alvaro Herrera. Beide mannen zullen het op 19 Februari 2017 in het Scotiabank Centre te Halifax, Nova Scotia, Canada tegen elkaar opnemen.

Alex Ricci (MMA 10-4/UFC 0-1) is een Canadese Lightweight die uitkomt voor M1 Thai Boxing & MMA in Woodbridge, Ontario, Canada. Ricci vocht onder meer voor promoties als Triumph FC, Cage Fury FC & Global Warriors FC. In Augustus van dit jaar maakte Ricci op short notice zijn UFC debuut tegen Jeremy Kennedy. Dit gevecht ging verloren via Unanimous Decision. Het is nu aan Ricci om zich voor eigen publiek te revancheren en zijn eerste UFC overwinning binnen te slepen.

Alvaro Herrera (MMA 9-4/UFC 1-1) kwam voor het eerst in beeld tijdens het tweede seizoen van TUF Latin America. Herrera reikte tot de kwartfinales. Ondanks de vroege uitschakeling kreeg Herrera wel een gevecht aangeboden tijdens de Early Prelims van de TUF Latin America 2 Finale. Herrera greep zijn kans en finishte zijn opponent Vernon Ramos binnen 30 seconden via KO. Afgelopen zomer vocht Herrera zijn tweede partij voor de UFC. Blackzilians vechter Vicente Luque was zijn tegenstander. Luque bleek een maatje te groot en finishte Herrera via een zeer knappe D’Arce Choke Submission in de tweede ronde. Herrera zal net als Ricci zich voor zijn laatste partij willen revancheren.

pixlr_20161209212452102

Leave a Reply

Translate »