breaking news

Aleksandr Doskalchuk vs. Tagir Ulanbekov toegevoegd aan UFC evenement op 15 juli

June 10th, 2020 | by Marcel Dorff
Aleksandr Doskalchuk vs. Tagir Ulanbekov toegevoegd aan UFC evenement op 15 juli
UFC
0

De Flyweight divisie krijgt een nieuwe injectie met twee debutanten die het tegen elkaar gaan opnemen op 15 juli op Yas Island in Abu Dhabi, VAE. M-1 Global kampioen Aleksandr Doskalchuk maakt zijn promotionele debuut tegen eveneens nieuwkomer en voormalig Fight Nights Global kampioen Tagir Ulanbekov. Beide vechters treffen elkaar op de Preliminary Card tijdens het doordeweekse evenement in Abu Dhabi. MMA Junkie wist de partij te melden.

Aleksandr Doskalchuk (MMA 10-2/UFC 0-0) is een Oekraïense vechter die zijn professionele carrière begon in 2013. Doskalchuk vocht voor een aantal mindere bekende organisaties. Na een record van 6-2 te hebben opgebouwd in zijn eerste drie jaar als professional tekende Doskalchuk bij het bekende M-1 Global. Na een overwinning op de Zuid-Koreaan Son Binh Le mocht Doskalchuk voor de vacante titel vechten tegen Vadim Malygin. Doskalchuk won het gevecht via Unanimous Decision. Vervolgens verdedigde Doskalchuk de titel tweemaal in 2018. Zowel Arman Ashimov als Mikael Silander werden verslagen. Sindsdien kwam Doskalchuk in verband met een blessure niet meer in actie. Begin 2020 tekende hij bij de UFC.

Украинец Доскальчук подписал профессиональный контракт с UFC - MMA

Tagir Ulanbekov (MMA 11-1/UFC 0-0) begon zijn professionele MMA carrière in 2013 en is een van de vaste trainingsmaatjes van UFC Lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov. Ulanbekov wist in zijn eerste drie jaar als vechter vier overwinningen te pakken. Mede hierdoor tekende hij vervolgens voor het bekende Fight Nights Global. Na drie overwinningen voor de organisatie mocht Ulanbekov voor de titel vechten tegen Vartan Asatryan. Ulanbekov won de partij in de vierde ronde via Guillotine Choke Submission en pakte de titel. Vervolgens verloor Ulanbekov in zijn eerste titelverdediging een zéér controversiële Majority Decision tegen Zhalgas Zhumagulov. Ulanbekov besloot de organisatie te verlaten en voor de Gorilla FC organisatie van Nurmagomedov te gaan vechten. Ulanbekov won meteen de Flyweight titel door Aleksandr Podlesniy te verslaan. Die titel werd tweemaal met succes verdedigd. Ulanbekov tekende in Juni 2020 bij de UFC.

Боец из команды Нурмагомедова Уланбеков подписал контракт с UFC ...

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »