breaking news

Aleksa Camur treft Nicolae Negumereanu tijdens UFC evenement op 19 juni

April 2nd, 2021 | by Marcel Dorff
Aleksa Camur treft Nicolae Negumereanu tijdens UFC evenement op 19 juni
UFC
0

Aleksa Camur gaat op 19 juni voor de derde maal zijn opwachting maken in de UFC. In de Light-Heavyweight divisie treft hij de Roemeen Nicolae Negumereanu die in zijn tweede UFC partij op zoek zal gaan naar zijn eerste overwinning binnen de organisatie. De locatie van het evenement is nog niet bekend. MMA Junkie maakte de partij wereldkundig.

Aleksa Camur (MMA 6-1/UFC 1-1) werd geboren in Sarajevo, Bosnië-Herzegovina, maar woont inmiddels al jaren in de Verenigde Staten. Camur traint bij Strong Style Fight Team (het team van onder meer Stipe Miocic). Camur maakte zijn Pro debuut in 2017 en wist in zijn eerste vier partijen alle gevechten via KO te beslissen. De UFC nodigde Camur vervolgens uit voor het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Hij nam het op tegen Fabio Cherant. Camur was sterker en besliste het gevecht via TKO in de tweede ronde. Camur verdiende hiermee een UFC contract. Camur debuteerde in de UFC in Januari 2020 tegen Justin Ledet. In een gelijkwaardige partij won Camur via Unanimous Decision. Acht maanden later liep Camur tegen zijn eerste verliespartij. Via Unanimous Decision werd verloren van William Knight.

Embed from Getty Images

Nicolae Negumereanu (MMA 9-1/UFC 0-1) is een Roemeense vechter die sinds 2016 actief is in het MMA. Negumereanu vocht in zijn carrière het merendeel in de RXF organisatie. Daar wist hij al zijn partijen via finish te winnen. In zijn laatste partij voor de organisatie in November 2018 versloeg hij de Duitser Dan Konecke en pakte Negumereanu de Light-Heavyweight titel. Negumereanu tekende in 2019 bij de UFC en maakte op short notice zijn debuut tegen Saparbeg Safarov. Negumereanu verloor via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »