breaking news

Alejandro Perez en Thomas Almeida treffen elkaar op 10 oktober

August 20th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Alejandro Perez en Thomas Almeida treffen elkaar op 10 oktober
UFC
0

Bantamweights Alejandro Perez en Thomas Almeida gaan het op 10 oktober, tijdens een UFC evenement, tegen elkaar opnemen, zo meldt Carlos Contreras Legaspi van Milenio. Het is nog niet bekend waar het gevecht plaats zal vinden.

De Mexicaan Alejandro Perez begon zijn UFC-carrière sterk. Hij won zeven van zijn negen gevechten bij de organisatie en één gevecht eindigde in een majority draw. Maar zijn laatste winst is alweer twee jaar geleden, toen hij Eddie Wineland via een unanimous decision versloeg. Sindsdien vocht hij tweemaal in 2019, allebei deze gevechten gingen verloren. Zo verloor hij van Cody Stamann via een unanimous decision en wist Yadong Song hem via een TKO te verslaan.

Ook Thomas Almeida begon zijn UFC-carrière sterk. Hij won zijn eerste vier gevechten, maar de vijfde tegenstander, Cody Garbrandt, was een maatje te groot voor hem. Na zijn gevecht met Garbrandt vocht hij nog drie keer, hiervan won hij er maar één. Toen wist hij, in 2016, Albert Morales via een TKO te verslaan. Hierna verloor hij in 2017 van Jimmie Rivera en in 2018 van Rob Font. Het gevecht met Rob Font was ook zijn laatste. In 2019 stond er een match-up geboekt met Marlon Vera, maar die moest Almeida door een blessure afzeggen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »