breaking news

Albert Morales verrassende tegenstander Thomas Almeida in São Paulo

October 18th, 2016 | by Redactie

Thomas Almeida heeft dan toch zijn gevecht te pakken in São Paulo. De Braziliaan loopt al een lange tijd te vragen voor een gevecht op het UFC Fight Night 100 evenement, en heeft dan nu een gevecht toegewezen gekregen. Albert Morales is de enigszins verrassende tegenstander van de Bantamweightcontender. Het gevecht zal plaatsvinden op 19 November in de Ginásio do Ibirapuera.

Thomas Almeida (MMA 21-1/UFC 4-1) kwam in 2014 met een ongeslagen record de UFC binnen. De Chute Boxe vechter maakte meteen indruk door in een Fight of the Night performance te winnen van Timmy Gorman. Het was pas de tweede keer in de carrière van Almeida dat hij een gevecht niet vroegtijdig wist te beslissen. Vervolgens zou Almeida in 2015 driemaal achter elkaar de Performance of the Night bonus winnen. Yves Jabouin, Brad Pickett & Anthony Birchak werden via KO gefinisht. MMA fans over de hele wereld zagen Almeida als dé kanshebber in de toekomst op UFC goud. Almeida (inmiddels geklommen tot #5 in de rankings) werd gematcht tegen Cody Garbrandt. Garbrandt was eveneens ongeslagen. Almeida wist zich geen raad met de snelheid en beweeglijkheid van Garbrandt en verloor in de eerste ronde via TKO. Almeida die zo’n geweldige start had in de UFC zal voor eigen publiek de nasmaak van zijn laatste partij willen wegspoelen.

Albert Morales (MMA 6-0-1/UFC 0-0-1) is de voorlopig laatste vechter die via het programma ”Dana White Looking for a Fight” een UFC contract kreeg aangeboden. Morales maakte op short notice afgelopen September zijn debuut tegen de Mexicaanse TUF winnaar Alejandro Perez. Na drie rondes eindigde het gevecht in een Draw. Morales die onder meer overwinningen in Bellator en WSOF op zijn naam heeft zal tegen Almeida proberen zijn eerste overwinning in de UFC te pakken.

14800852_1347807525238390_879912226_n

Leave a Reply

Translate »