breaking news

Alan Jouban vs. Mike Perry tijdens UFC on FOX 22 in Sacramento

October 17th, 2016 | by Marcel Dorff

Waar vorige week het Main Event tussen Paige VanZant en Michelle Waterson bekend werd gemaakt voor deze card, is er nu opnieuw een gevecht toegevoegd aan de line-up voor 17 December 2016 in Sacramento, Californië. Mike Perry die vorige week nog won in Manchester, zal het opnemen tegen Alan Jouban. Het Welterweightgevecht zal plaatsvinden in het Golden 1 Center.

Alan Jouban (MMA 14-4/UFC 5-2) is een man die wordt gezien als een groot talent binnen de UFC. De Black House en 10th Planet Jiu-Jitsu vechter staat meestal garant voor veel spektakel. Zo won Jouban tot dusver onder meer van mannen als Richard Walsh, Matt Dwyer, Seth Baczynski en Brendan O’Reilly. Afgelopen Juli won hij in een Fight of the Night performance tegen nieuwkomer Belal Muhammad via Unanimous Decision. Slechts twee keer verloor Jouban binnen de UFC. Een zeer controversiële Split Decision tegen Warlley Alves in Brazilië, en een TKO verlies tegen Albert Tumenov. Jouban zit op dit moment op een 2 fight winstreak en zal dit willen uitbreiden naar een totaal van drie.

Mike Perry (MMA 9-0/UFC 2-0) heeft opnieuw snel een gevecht binnen de UFC gepland staan. Perry was tijdens zijn debuut eerder dit jaar een late vervanger voor Sultan Aliev. Perry nam het op tegen Hyun Gyu Lim. Mike Perry liet zien over zeer sterke standup te beschikken en sloeg Lim tegen alle verwachtingen in KO in de eerste ronde. De voormalig Battleground MMA kampioen maakte vervolgens al zijn terugkeer vorige week tijdens UFC 204 in Manchester. Laat in de derde ronde versloeg hij thuisfavoriet Danny Roberts via KO. Voor Perry nu de kans om nog iets meer te stijgen in de pikorde van de UFC.

14741809_1346645845354558_336147141_n

Leave a Reply

Translate »