breaking news

Al Iaquinta vecht niet op UFC 205

September 19th, 2016 | by Stefan Van Erp

Al Iaquinta gaat niet vechten tijdens UFC 205. Hij vond het contract dat hij kreeg om het op te nemen tegen Thiago Alves niet toereikend genoeg.

Al Iaquinta heeft staat op dit moment op een winning streak van 4 partijen. Echter heeft hij door een blessure sinds april 2015 niet meer gevochten. Iaquinta kreeg zijn contract voorgeschoteld waarna hij er dagen over heeft nagedacht om het te tekenen. Het is zijn droom om in New York, waar hij geboren en getogen is, te vechten. Toch heeft hij besloten om het niet te doen. Hierover zegt hij:
“I’m taking a pay cut from all of my sponsors. I’m taking a pay cut of all the last 18 months of the sponsors that could have been. I told (my manager) that I wanted more. I wanted to have a conversation with the UFC and see if they would do some kind of negotiation because when I signed my contract, there was no Reebok deal.”

Reebok zou Iaquinta $5000 betalen aan sponsorgeld. De UFC zou $26000 betalen voor het gevecht en $26000 extra als hij zou winnen. Door een aantal incidenten in het verleden krijgt Iaquinta voor zijn komende 3 gevechten geen bonus.

Leave a Reply

Translate »