breaking news

Akiyo Nishiura wint via Unanimous Decision van Andy Souwer

October 15th, 2017 | by Redactie
Akiyo Nishiura wint via Unanimous Decision van Andy Souwer
Rizin FF
0

Tweevoudig K-1 World Max Kampioen en Kickbokslegende Andy Souwer is er vanmorgen niet in geslaagd om zijn MMA partij te winnen tijdens het 7de evenement van de RIZIN FF organisatie. Via Unanimous Decision was de Japanner Akiyo Nishiura te sterk voor de Bosschenaar. De partij vond plaats in de Lightweight divisie. In totaal 15 minuten (Ronde 1 : 10 minuten, Ronde 2 : 5 minuten).

Souwer liet zien dat hij behoorlijk aan zijn groundgame had gewerkt. Echter was de Japanner in de eerste ronde de bovenliggende partij. De Japanner die al sinds 2004 actief is in het Pro-MMA circuit probeerde meerdere keren het gevecht via Submission te beslissen. Echter wist Souwer keer op keer handig te ontsnappen. In de tweede ronde wist Souwer iets beter in het gevecht te komen. Nishiura had meer moeite met de Nederlander die de overhand leek te krijgen. Echter was het uiteindelijk niet voldoende voor de overwinning die op grond van de eerste ronde naar de Japanner ging.

Eindconclusie : Niet het gewenste resultaat, maar het is duidelijk dat Souwer stappen maakt in zijn groundgame. We zullen gaan zien wat dit in de toekomst zal brengen.

Blijf MMA DNA volgens voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »