breaking news

AJ McKee vs. Dominic Mazzotta toegevoegd aan Bellator 178

April 3rd, 2017 | by Marcel Dorff
AJ McKee vs. Dominic Mazzotta toegevoegd aan Bellator 178
Bellator MMA
0

Zojuist bevestigde wist MMAFighting te melden dat de ongeslagen AJ McKee het op 21 April 2017 zal opnemen tegen Bellator debutant Dominic Mazzotta. Het Featherweightgevecht zal plaatsvinden in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut tijdens Bellator 178. Het gevecht staat gepland voor de Main Card die ”geheadlined” door een Featherweight Titelgevecht tussen Daniel Straus en Patricio Freire.

A.J.McKee (MMA 7-0/Bellator 7-0) is met zijn 21 jaar en een ongeslagen record een van de grootste talenten van Bellator. McKee had zijn eerste Pro-MMA gevecht pas in April 2015, maar wist dat gevecht en de zes daarop volgende gevechten allen winnend af te sluiten. In December 2016 zou McKee het opnemen tegen Emmanuel Sanchez, maar Sanchez haakte geblesseerd af en werd vervangen door Ray Wood. McKee won via Unanimous Decision en ging voor de eerste keer in zijn Pro-MMA carrière naar de scorekaarten. In Januari van dit jaar gebeurde dit opnieuw, ditmaal werd Brandon Phillips via Unanimous Decision verslagen. AJ is de zoon van Antonio McKee, een MMA veteraan die voor bijna elke belangrijke promotie in zijn carrière gevochten heeft.

Dominic Mazzotta (MMA 11-1/Bellator 0-0) is een Amerikaan van Italiaanse afkomst die tegen McKee zijn Bellator debuut zal maken. Mazzotta is de Pinnacle FC Kampioen. De Submission specialist uit New Kensington, Pennsylvania won acht van in totaal elf overwinningen via een Submission. Tweemaal ging Mazzotta met succes naar de judges scorecards, en eenmaal werd via een spectaculaire headkick KO gewonnen. Mazzotta verloor slechts een gevecht in zijn carrière. Via TKO werd in 2014 tegen de dan nog onbekende Cody Garbrandt verloren. Garbrandt is de huidige UFC Bantamweight Kampioen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

 

Comments are closed.

Translate »