breaking news

Aiemann Zahabi maakt UFC debuut in Halifax tegen Reginaldo Vieira

December 14th, 2016 | by Marcel Dorff

Zojuist is bekend geworden dat de Canadees Aiemann Zahabi zijn UFC debuut zal gaan maken tegen Reginaldo Vieira. Dit gevecht zal plaatsvinden in de UFC Bantamweight divisie tijdens UFC Fight Night 105 in Halifax, Nova Scotia, Canada.

Reginaldo Vieira (MMA 13-4/UFC 1-1) kwam in 2015 via TUF Brazil 4 de UFC binnen. Ondanks dat Vieira zijn allereerste partij verloor in het TUF seizoen, mocht hij door een blessure van een teamgenoot alsnog verder in het toernooi. Vieira kwam tot de finale, en won deze van Dileno Lopes via Unanimous Decision. Vervolgens vocht Vieira afgelopen zomer tijdens International Fight Week tegen de Mexicaan Marco Beltran. Beltran won dit gevecht in de tweede ronde via een Rear Naked Choke Submission.

Aiemann Zahabi (MMA 6-0/UFC 0-0) is een 29-jarige Canadees die traint bij Tristar Gym in Montreal, Québec, Canada. Niet vreemd ook aangezien zijn broer de bekende MMA coach Firas Zahabi is. Onder meer de trainer van Rory MacDonald en Georges St.Pierre. Aiemann Zahabi staat te boek als groot talent binnen de Canadese MMA wereld en brengt een ongeslagen record met zich mee van 6-0. Met drie (T)KO overwinningen en drie Submission overwinningen heeft Zahabi ook nog altijd een finishratio van 100%. Ook opvallend is dat alle zes gevechten werden beslecht in de eerste ronde.

pixlr_20161214143748861

Leave a Reply

Translate »