breaking news

Aflevering 5: Rich Franklin’s realityserie en MMA-competitie ONE Warrior Series

February 19th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Aflevering 5: Rich Franklin’s realityserie en MMA-competitie ONE Warrior Series
ONE Championship
0

Rich ‘Ace’ Franklin is een oud Mixed Martial Arts vechter met een schitterende carrière. Met een professioneel record van 29-7-(1) heeft deze Amerikaan bij de gemiddelde vechtsport fanaat geen introductie nodig. Naast zijn carrière op het canvas heeft Rich buiten de Octagon ook veel bereikt. Zo verzorgde hij de wiskunde lessen op de universiteit van Cincinnati, was hij eigenaar van bedrijven als American Fighter en Ze/Lin en werkt hij momenteel als Vice President bij ONE Championship. in ONE Warrior Serries neemt Rich Franklin een kijkje in de Aziatische cultuur en gaat hij op zoek naar nieuw talent.

In de vijfde aflevering van de ONE Warrior Series vervolgen de gastheren hun reis door Manilla terwijl ze het Taguig tenement building bezoeken en basketbal spelen met Brandon Vera en de omwonenden. Tijdens de MMA try-outs ontmoeten ze vechters die ernstige medische problemen hebben:

Rich Franklin’s ONE Warrior Series | Season 1 | Episode 5 | Manila:

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! Wij zijn ook te vinden op Youtube! Hier kun je een shirt van Hesdy Gerges winnen!

Comments are closed.

Translate »