breaking news

Adam Piccolotti vs. Goiti Yamauchi toegevoegd aan Bellator 183

July 25th, 2017 | by Marcel Dorff
Adam Piccolotti vs. Goiti Yamauchi toegevoegd aan Bellator 183
Bellator MMA
0

Een paar minuten geleden heeft Bellator MMA bekend gemaakt dat de Japanse Braziliaan Goiti Yamauchi op 23 September 2017 de Bellator Cage zal instappen tegen de ongeslagen Amerikaan Adam Piccolotti. Het Lightweightgevecht zal plaatsvinden in het SAP Center te San Jose, Californië en zal deel uit maken van de Main Card.

Adam Piccolotti (MMA 9-0/Bellator 5-0) wordt gezien als een van de grootste talenten van de American Kickboxing Academy en vecht sinds 2015 voor Bellator. De vechter uit Half Moon Bay, Californië is nog altijd ongeslagen. Piccolotti is doordat hij vooral op de Preliminary Cards vocht van Bellator bij het grote publiek nog vrij onbekend. Afgelopen November maakte hij zijn Main Card debuut voor Bellator tegen Brandon Girtz. Piccolotti won via Unanimous Decision en heeft nu een winstreak van negen in zijn MMA carrière waarvan vijf gevechten onder de Bellator banner. Piccolotti zou het begin dit jaar opnemen tegen de inmiddels Kampioen Brent Primus. Dit gevecht ging wegens een blessure echter niet door.

Goiti Yamauchi (MMA 21-3/Bellator 7-2) is een van de grootste talenten in de Bellator MMA Lightweight divisie. Yamauchi kwam als Iron FC en Smash Fight Kampioen in 2013 de organisatie binnen. Tijdens zijn debuut versloeg hij Musa Toliver via Rear Naked Choke Submission na iets meer dan een minuut. Nadat vervolgens ook Saul Almeida via KO opzij werd gezet had Yamauchi zijn eerste setback binnen de organisatie. Will Martinez bleek via Unanimous Decision te sterk. Drie maanden later kwam Yamauchi echter zeer sterk terug met een overwinning via Unanimous Decision tegen Mike Richman. Vervolgens wist Yamauchi zowel Martin Stapleton als Isao Kobayashi via Rear Naked Choke Submission te stoppen, en leek hij weer op weg naar een topgevecht in de organisatie. Begin 2016 stak Bubba Jenkins via een Unanimous Decision overwinning daar echter een stokje voor. Maar opnieuw wist Yamauchi zijn verliespartij vrij snel goed te maken. Zo werden Ryan Couture en Valeriu Mircea beiden via een Submission in de eerste ronde verslagen, en ligt de weg opnieuw open voor Yamauchi.

Comments are closed.

Translate »