breaking news

Ádám Borics en Derek Campos treffen elkaar tijdens Bellator 243

July 27th, 2020 | by Redactie
Ádám Borics en Derek Campos treffen elkaar tijdens Bellator 243
Bellator MMA
0

Ádám Borics en Derek Campos gaan het in een catchweight gevecht (68 kg) tijdens Bellator 243 tegen elkaar opnemen, zo meldt Raphael Marinho van Combate. Vorige week maakte Bellator bekend dat Michael Chandler vs. Benson Henderson 2 en Matt Mitrione vs. Timothy Johnson als main event en co-main event zullen fungeren.

Ádám Borics kreeg eerder dit jaar voor het eerst in zijn professionele MMA-carrière te weten hoe het is om te verliezen. Voor zijn gevecht met Darrion Caldwell was hij in al zijn veertien gevechten ongeslagen. Sinds zijn Bellator debuut in 2017 wist hij alle vijf zijn gevechten via een finish te winnen. In zijn enige verlies tijdens Bellator 238, in februari eerder dit jaar, wist Darrion Caldwell hem via een ‘rear naked choke’ te submitten.

Het gevecht tegen Borics is alweer de 18e van Derek Campos bij Bellator. In zijn zeven jaar bij de promotie wist hij een record van 9-8 te verzamelen. In zijn laatste vijf gevechten wist hij er één te winnen. Toen wist hij tijdens Bellator 226 Daniel Straus via een unanimous decision te verslaan. Zijn laatste gevecht verloor hij, via een ‘triangle armbar’, van de getalenteerde AJ McKee Jr.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »