breaking news

ACB organiseert ACB 87 evenement in Nottingham, Engeland

March 19th, 2018 | by Marcel Dorff
ACB organiseert ACB 87 evenement in Nottingham, Engeland
ACB
0

De Absolute Championship Berkut organisatie zal op 19 Mei 2018 een evenement organiseren in Nottingham, Engeland. Voor het eerst sinds 2012 zal in Nottingham weer een groot MMA evenement plaatsvinden (destijds UFC: Miocic vs. Struve). In de Motorpoint Arena zal de Engelsman Kane Mousah het op gaan nemen tegen de Schotse UFC veteraan Robert Whiteford in het Featherweight Main Event van de avond. Voor de ACB organisatie is het na Manchester en tweemaal Sheffield de vierde maal dat op Engels grondgebied een evenement zal plaatsvinden.

Kane Mousah zal voor de derde keer zijn opwachting maken in de ACB organisatie. De man uit Manchester vocht tweemaal eerder voor de organisatie. Zo werd gewonnen van zowel Lewis Monarch als van Alex Enlund. Echter komt Mousah van de Lightweight divisie, en zal dit zijn debuut zijn in de Featherweight divisie voor de organisatie.

Tegenover hem staat de Schot Robert Whiteford. Whiteford die meerdere malen in de UFC vocht heeft eveneens tweemaal voor de ACB organisatie zijn kunsten vertoond. Na een Decision win tegen Kevin Petshi werd vervolgens via een zeer indrukwekkende Submission binnen 20 seconden gewonnen van voormalig UFC vechter Nam Phan.

Meer gevechten voor deze card zullen later deze week en de daarop volgende weken worden bekend gemaakt. Tickets gaan aankomende donderdag in de verkoop en variëren van 35 pond tot 150 pond. In de voorverkoop (de eerste twee weken) zijn er zelfs tickets voor 20 pond te koop. Bestel hier je tickets.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »