breaking news

ACB maakt resterende evenementenschema 2017 bekend

May 18th, 2017 | by Marcel Dorff
ACB maakt resterende evenementenschema 2017 bekend
ACB
0

De Absolute Championship Berkut organisatie begint steeds meer door te breken zowel in West-Europa als in Noord-Amerika. De Russische organisatie onder leiding van eigenaar Mairbek Khasiev bestaat inmiddels ruim drie jaar. Eerder dit jaar maakte de organisatie haar debuut in de Verenigde Staten. Ook werd er een groots evenement in Manchester, Engeland gehouden genaamd ACB 54 : Supersonic.

De evenementen van de ACB organisatie zitten altijd bomvol gevechten. Een gemiddelde card heeft ongeveer 20 gevechten op een avond. Het motto van de organisatie is dan ook ”Less Show – More Fighting” iets wat ook altijd wordt nagekomen.

ACB maakte gisteren het resterende schema van 2017 bekend. Zo zal de organisatie in Juli van dit jaar terugkeren naar Engeland (Newcastle) en Brazilië. Eveneens maakt ACB haar debuut in China. Daar zal een zogeheten ”Young Eagles” evenement worden gehouden. Hier krijgen meestal de vechters van dat land de kans om te laten zien wat ze waard zijn. In Augustus zal ACB ook twee evenementen organiseren. Beiden zullen plaatsvinden in de hoofdstad van de Tsjetsjeense Republiek : Grozny. Vervolgens zal de organisatie haar debuut maken in liefst zeven landen. Achtereenvolgens zullen Japan, Kazachstan, Zweden, Mexico, Duitsland, Brazilië en Australië voor het eerst een ACB evenement ”hosten”. ACB sluit het jaar af op 16 December 2017 met een evenement in de Russische hoofdstad Moskou.

ACB evenementen zijn over het algemeen GRATIS te volgen via YouTube of FiteTV. De gevechten staan negen van de tien keer garant voor veel spektakel. Zowel staand als op de grond. De gevechten worden door de organisatie vaak meteen geupload naar het ACB MMA YouTube kanaal. Dus mocht je iets missen dan kun je ze altijd terugkijken.

Het schema voor 2017.

Comments are closed.

Translate »