breaking news

Abu Azaitar treft Marc-André Barriault tijdens UFC 260

February 12th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Abu Azaitar treft Marc-André Barriault tijdens UFC 260
UFC
0

Abu Azaitar en Marc-André Barriault gaan het op 27 maart, tijdens UFC 260, in een middleweight gevecht tegen elkaar opnemen, zo maakt Azaitar op social media bekend. Het evenement zal in het UFC Apex in Las Vegas plaatsvinden.

Abu Azaitar maakte in 2018 zijn UFC debuut, hij zou het eerder in 2017 opnemen tegen Siyar Bahadurzada maar dit ging wegens een blessure van zijn kant niet door. Azaitar nam het op tegen Vitor Miranda, die hij via een unanimous decision te verslaan. Dit was zijn eerste en tot nu toe enige partij bij de organisatie. De Duitse Marokkaan had afgelopen jaar twee gevechten, tegen Alessio Di Chirico en Joaquin Buckley, op de planning staan. Maar doordat Azaitar zelf niet kon vechten gingen deze niet door.

Marc-André Barriault’s UFC-carrière gaat alles behalve over rozen. De Canadees maakte in 2019, met een record van 11-1, zijn debuut bij de organisatie. Hij verloor zijn debuut, via een unanimous decision, van Andrew Sanchez. De twee gevechten daarna verloor Barriault eveneens via een decision, een split decision tegen Krysztof Jotko en een unanimous decision Jun Yong Park. In juni wist hij Oskar Piechota, via een TKO, te verslaan. Dit werd, omdat Barriault positief testte op een verboden middel, echter omgedraaid naar een ‘no contest’.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »