breaking news

Aaron Phillips treft Kris Moutinho op 23 oktober

August 24th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Aaron Phillips treft Kris Moutinho op 23 oktober
UFC
0

Een bantamweight gevecht is toegevoegd aan de UFC Fight Night dat op 23 oktober zal plaatsvinden. MMA Junkie meldt dat Aaron Phillips het dan tegen Kris Moutinho zal opnemen. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement plaatsvindt.

Aaron Phillips maakt zich op voor zijn tweede gevecht na zijn terugkeer in de UFC. “The Model” vocht in 2014 twee partijen in de UFC. Phillips verloor allebei de gevechten en moest daarna zijn heil ergens anders zoeken. Nadat hij een winstreeks van vijf gevechten wist neer te zetten mocht Phillips zijn rentree maken in de UFC. Bij zijn terugkeer was hij echter niet succesvol. Phillips verloor het gevecht met Jack Shore via een ‘rear naked choke’.

Kris Moutinho mag zich opmaken voor zijn tweede gevecht in de UFC octagon. De 29-jarige maakte in juli, tijdens UFC 264, tegen Sean O’Malley zijn debuut in de UFC. In de derde ronde van het gevecht greep de scheidsrechter in en Moutinho verloor het gevecht via een TKO. Moutinho liet zien een geweldige kin te hebben en dat zorgde voor een spectaculaire partij, waardoor het gevecht werd benoemd tot ‘Fight of the Night’.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »