breaking news

Aaron Phillips maakt bijna zes jaar na dato comeback in de UFC tegen Jack Shore in Abu Dhabi

July 4th, 2020 | by Redactie
Aaron Phillips maakt bijna zes jaar na dato comeback in de UFC tegen Jack Shore in Abu Dhabi
UFC
0

Aaron Phillips vocht in 2014 tweemaal voor de UFC. Zonder succes. Beide partijen gingen verloren en Phillips kreeg geen nieuwe partijen aangeboden. Echter is “The Model” ditmaal de redder in nood voor de UFC. Phillips treft op 15 juli aanstaande Jack Shore in de Bantamweight divisie. Shore zat zonder tegenstander nadat Anderson Dos Santos positief testte voor COVID-19. Phillips en Shore treffen elkaar op Yas Island te Abu Dhabi, VAE. MMA Junkie maakte de wijziging bekend.

Jack Shore (MMA 12-0/UFC 1-0) is een MMA vechter uit Wales die na een ongeslagen amateur carrière van drie jaar in 2015 zijn debuut maakte bij de professionals. Shore debuteerde tijdens een Fight Night van de Cage Warriors organisatie. Echter werd Shore al snel bij de grote evenementen van Cage Warriors betrokken en was hij de posterboy voor de organisatie in Wales. Shore won zijn eerste zes gevechten voortijdig, en wist ook vervolgens de talentvolle Belg Ayton de Paepe te verslaan. Shore kreeg vervolgens te maken met voormalig UFC vechter Vaughan Lee. Shore ging voor het eerst naar de scorecards, maar won de partij wel via Unanimous Decision. In September 2018 versloeg Shore voor eigen publiek Weslley Maia en mocht hij in December 2018 voor de vacante Cage Warriors titel vechten tegen Mike Ekundayo. Shore won via KO in de derde ronde en pakte de titel. Shore verdedigde vervolgens vier maanden later met succes zijn titel door Scott Malone via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde te finishen. Shore tekende vrij snel na dit gevecht bij de UFC en maakte uiteindelijk in September 2019 tijdens UFC Kopenhagen zijn debuut tegen Nohelin Hernandez. Shore won het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde en pakte eveneens de Performance of the Night bonus. Shore zou vervolgens worden gematch tegen Geraldo de Freitas in Maart 2020 tijdens UFC Londen. Echter werd het evenement in verband met COVID-19 gecanceld. Shore werd vervolgens in Juli 2020 gekoppeld aan Anderson Dos Santos. Echter moest Dos Santos verstek laten gaan nadat hij positief testte voor COVID-19. Hierdoor werd Aaron Phillips de tegenstander.

Embed from Getty Images

Aaron Phillips (MMA 12-3/UFC 0-2) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2011. Phillips wist in het regionale circuit hoge ogen te gooien met overwinningen op John de Jesus en Ryan Hollis. Phillips won zijn eerste zeven gevechten en dwong daarmee in 2014 een contract bij de UFC af. Echter liep de UFC carrière van Phillips niet zoals gehoopt. Phillips verloor zowel van Sam Sicilia als van Matt Hobar via Unanimous Decision en kreeg geen contractverlenging. Hierdoor zette Phillips zijn carrière voort bij de WFC organisatie. Phillips mocht gelijk voor de titel vechten, maar verloor van Chris Gutierrez nadat hij moest opgeven met een blessure. Phillips wist vervolgens de weg omhoog weer te vinden en vier overwinningen op rij bij de WFC organisatie te pakken. Waaronder een overwinning tegen Devante Sewell. Phillips vocht vervolgens voor Valor FL tegen Ariston Franca. Phillips won via TKO in de tweede ronde en maakt in Juli 2020 zijn comeback in de UFC.

Embed from Getty Images

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »