breaking news

Aanstaande vader Conor McGregor schrijft geschiedenis en gaat afwachten

November 13th, 2016 | by Stefan Van Erp

Conor McGregor heeft gisteren in Madison Square Garden in New York tijdens UFC 205 geschiedenis geschreven door Eddie Alvarez te verslaan en daardoor de Lightweight titel en Featherweight titel tegelijkertijd in bezit te hebben. Dit is voor het eerst in de geschiedenis van de UFC dat iemand dit gelukt is.

Of McGregor zijn beide titels gaat verdedigen is nog maar zeer de vraag. Dana White heeft aangegeven dat McGregor 1 titel in moet leveren en zich op 1 divisie moet gaan richten. McGregor zelf gaf eerder aan dat hij beide titels wilt gaan verdedigen en dat hij na zijn gevecht met Alvarez met een officiële mededeling zal komen. Dus tijdens de persconferentie was de eerste prangende vraag; “Wat ga je mededelen en ga je beide titels verdedigen?”

Hierop antwoordde Conor dat hij in mei volgend jaar vader wordt en dit voor hem totaal nieuw is en tijd wilt nemen om zich daar op voor te bereiden. Het was de eerste keer dat we een Conor zagen die een vorm van angst vertoonde. Hij gaf letterlijk aan dat hij het in z’n broek deed bij de gedachte eraan. Ook vraagt hij zich af wat het mentaal met hem gaat doen.

Op de vraag over zijn te verdedigen titels was Conor ook vrij resoluut:
“They’ve got to come talk to me now, Both belts. Money. I want the ownership now. If we’re going to keep doing this, let’s talk, but I want an equal share. I want what I’ve deserved, what I’ve earned. I’ve earned something, I’ve earned, I mean, who owns the company now? There’s people who have shares in the company, celebrities, Conan O’Brien owns the UFC now, so, where’s my share? Where’s my equity? I’m the one that’s banking this.”

Conor vind het nu dus tijd dat de eigenaren naar hem toe komen. Hij gaf tevens aan dat sinds de overname er buiten Dana om geen enkel contact is geweest met de nieuwe eigenaren en dat daar nu verandering in moet gaan komen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Leave a Reply

Translate »