breaking news

Aangekondigde GLORY evenementen in het gedrang, 17 oktober nieuwe streefdatum

August 26th, 2020 | by Redactie
Aangekondigde GLORY evenementen in het gedrang, 17 oktober nieuwe streefdatum
GLORY
0

GLORY Kickboxing is druk op zoek naar een nieuwe mediapartner voor de televisie uitzendrechten. Nadat gisteren door ons bekend werd gemaakt dat Talpa de samenwerking met GLORY per direct heeft opgezegd, lijkt Ziggo nu de meest kansrijke tv-partner. Dit wist Showbizznetwork.nl vandaag te melden. MMA DNA is verder op onderzoek uit gegaan. 

Het heeft er alle schijn van dat de voorgenomen evenementen op 2 en 3 oktober niet doorgaan. Wanneer Ziggo en GLORY er samen uitkomen zal er naar aller waarschijnlijkheid 1 evenement georganiseerd worden op 17 oktober aanstaande. Dit zal logischerwijs consequenties hebben voor de reeds aangekondigde gevechten. Het aantal gevechten dat gepland stond over twee dagen zal waarschijnlijk niet passen in een evenement. Dat betekent dat GLORY waarschijnlijk moet schrappen in het schema indien het op een avond op zeventien oktober plaatsvind.

Het is afwachten of de deal met Ziggo gesloten gaat worden. Wanneer dit niet het geval is lijkt een evenement in oktober geen haalbare kaart.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »