breaking news

A.J. McKee treft Justin Lawrence tijdens het Co-Main Event van Bellator 197

February 9th, 2018 | by Marcel Dorff
A.J. McKee treft Justin Lawrence tijdens het Co-Main Event van Bellator 197
Bellator MMA
0

De ongeslagen AJ McKee keert terug in de Bellator Cage op 13 April 2018 in The Family Arena te St.Charles, Missouri. Hij neemt het op in de Featherweight divisie tegen TUF 15 veteraan Justin Lawrence. Het gevecht zal dienen als het Co-Main Event van de avond. Het Main Event werd eerder al bekend gemaakt. Dit zal een rematch zijn om de Lightweight titel tussen Kampioen Brent Primus en voormalig Kampioen Michael Chandler.

A.J.McKee (MMA 10-0/Bellator 10-0) is met zijn 22 jaar en een ongeslagen record een van de grootste talenten van Bellator. McKee had zijn eerste Pro-MMA gevecht pas in April 2015, maar wist dat gevecht en de acht daarop volgende gevechten allen winnend af te sluiten. In December 2016 zou McKee het opnemen tegen Emmanuel Sanchez, maar Sanchez haakte geblesseerd af en werd vervangen door Ray Wood. McKee won via Unanimous Decision en ging voor de eerste keer in zijn Pro-MMA carrière naar de scorekaarten. In Januari 2017 gebeurde dit opnieuw, ditmaal werd Brandon Phillips via Unanimous Decision verslagen. Maar in April 2017 was er eindelijk weer eens een ouderwetse stoppage voor McKee. Zo versloeg hij de Italiaanse Amerikaan Dominic Mazzotta in de eerste ronde via een Headkick KO. McKee keerde vervolgens terug in de Bellator Cage in Augustus 2017 tegen Blair Tugman. McKee won op een vrij dominante manier via Unanimous Decision. McKee vocht vervolgens in Dublin tegen Brian Moore. Wederom wist McKee te winnen, ditmaal via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde. AJ is de zoon van Antonio McKee, een MMA veteraan die voor bijna elke belangrijke promotie in zijn carrière gevochten heeft.

Justin Lawrence (MMA 11-4/Bellator 4-2) is een MMA vechter uit Missouri die voor het eerst bij het grote publiek in beeld kwam tijdens het 15de seizoen van The Ultimate Fighter. Lawrence was een van de favorieten met zijn zeer spectaculaire Karate technieken en zeer technische stand-up. Lawrence verloor echter van de latere winnaar Michael Chiesa, maar kreeg toch een contract aangeboden. Lawrence verloor echter zijn beide gevechten tegen de inmiddels Kampioen Max Holloway en Daniel Pineda. Lawrence stapte over naar de RFA organisatie waar hij de titel wist te winnen en eveneens wist te verdedigen. Vervolgens pikte Bellator MMA in 2015 Lawrence op. Lawrence won zijn debuut via TKO in de eerste ronde tegen Sean Wilson. Echter kwam hij in datzelfde jaar vervolgens te kort via Split Decision tegen Emmanuel Sanchez. In 2016 wist Lawrence vervolgens op spectaculaire wijze Isao Kobayashi via KO in de tweede ronde te finishen, maar verloor hij een Unanimous Decision van John Teixeira. In 2017 kwam Lawrence maar een keer in actie. Tijdens Bellator 181 nam Lawrence het op tegen Treston Thomison. Het gevecht werd gewonnen via TKO in de eerste ronde nadat de dokter het gevecht stopte. Lawrence keerde begin dit jaar terug tegen Andrew Natividad in Januari 2018. Lawrence won het gevecht via Unanimous Decision.

Comments are closed.

Translate »