breaking news

Coach Winkeljohn: “De enige die Jones kan verslaan is Jones zelf”

August 10th, 2016 | by Stefan Van Erp

Het valt op dit moment niet mee om een Jon “Bones” Jones fan te zijn. De laatste 3 jaar is Jon vaker in het nieuws geweest voor zaken buiten de Octagon dan erbinnen.

Coach Winkeljohn van JacksonWink MMA heeft in een interview aangegeven dat hij erg teleurgesteld was in Jones nadat bekend werd gemaakt dat hij niet op UFC 200 mocht vechten door dopinggebruik.
“De enige die Jones kan verslaan is Jones zelf. Ik was kwaad en teleurgesteld omdat het vooral met onvoorzichtigheid te maken heeft. Je kunt niet ieder supplement zomaar nemen zonder dat je weet wat er in zit, ongeacht wie het je geeft. Je moet altijd voorzichtig zijn met dit soort dingen.” aldus Winkeljohn.

Op de vraag of hij denkt dat Jon terug komt zei hij: “Het is niet bekend hoeveel tijd hij geschorst zal worden dus daar heb ik niet over nagedacht. Ik denk niet dat er proportioneel veel verboden stof in zijn lichaam zat want ik ben ervan overtuigd dat Jon niet met opzet verboden middelen heeft genomen. Ik hoop dat dit snel bekend gemaakt wordt en we deze vervelende situatie achter ons kunnen laten en weer aan het werk kunnen in de Octagon.”

Leave a Reply

Translate »