breaking news

44-jarige Mirko Cro Cop vecht vanavond zijn 86ste partij

February 16th, 2019 | by Redactie
44-jarige Mirko Cro Cop vecht vanavond zijn 86ste partij
Bellator MMA
0

Mirko ‘Cro Cop’ Filipovic is al meer dan zijn halve leven een professionele vechtsporter. Met zijn 44-jarige leeftijd kent hij een MMA record van 37–11–2 (1) en een kickboks record van 26-8. Hij heeft tijdens zijn loopbaan namen als Remy Bonjasky, Wanderlei Silva, Josh Barnett, Mark Coleman en Kevin Randleman verslagen. Cro Cop wordt gezien als een vechtsportlegende.

Powered by Aiki Budo.

Vandaag vecht de Kroaat tegen de ex-Ultimate Fighting Championship (UFC) vechter, Roy Nelson. Hij doet dit tijdens Bellator 216 in de Mohegan Sun Arena van Uncasville, Connecticut.

Mirko stond eigenlijk ingeroosterd om te vechten tijden Bellator 200. Echter heeft hij deze partij moeten annuleren door een opgelopen knieblessure. Nu dit hersteld is, is hij klaar voor actie.

Mirko Cro Cop vs. Fedor Emelianenko.
Tijdens Pride Conflict 2005 vocht Cro Cop tegen Fedor Emelianenko. Dit wordt door vele fans gezien als een van de beste partij ooit. Tijdens dit gevecht van 15-minuten gaven beide atleten alles om te winnen. Uiteindelijk haalde Fedor de jury over de sterkste te zijn.
Nu beide vechters weer strijden voor dezelfde organisatie, kan er mogelijk een rematch komen. Echt is de Japanse Rizin Fighting Federation ook geïnteresseerd in deze partij.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »