breaking news

Twee nieuwe gevechten toegevoegd aan WSOF 34

September 13th, 2016 | by Stefan Van Erp
Twee nieuwe gevechten toegevoegd aan WSOF 34
WSOF
0

WSOF heeft zojuist 2 nieuwe gevechten aangekondigd voor WSOF 34 op 12 november in Colorado, Verenigde Staten. Het Main event van WSOF 34 wordt verzorgd door Jon Fitch en Jake Shields voor de Welterweight titel.

Voormalig WSOF Heavyweight Kampioen Smealinho Rama gaat het opnemen tegen Josh Copeland in de Heavyweight division.

Rama heeft een professioneel MMA record van 9 overwinningen en 2 verliespartijen. Van zijn laatste 5 partijen won hij er 3, maar verloor de laatste tegen Blagoy Ivanov middels een submission (Guillotine Choke).

Josh Copeland heeft een professioneel MMA record van 12 overwinningen en 4 verliespartijen. Copeland vocht tevens tweemaal in de UFC en verloor beide partijen waarna hij gecut werd door de organisatie. Ook Copeland won 3 van zijn laatste 5 partijen maar verloor zijn laatste partij middels een unanimous decision.

Het tweede gevecht dat aangekondigd is gaat tussen Yushin Okami en Paul Bradley in de Welterweight division.

Okami is een veteraan in de sport. Hij heeft inmiddels 42 professionele partijen gevochten en er daarvan 32 winnend afgesloten. Okami heeft tussen 2006 en 2013 voor de UFC gevochten waarna hij overstapte naar WSOF. Voor WSOF heeft hij 2 van zijn 3 partijen verloren. Buiten WSOF vocht Okami onlangs nog een partij voor de organisaties DEEP en Pancrase en deze wist hij beide winnend af te sluiten.

Ook Paul Bradley is een veteraan en heeft een record van 23 overwinningen en 6 verliespartijen. Voor Bradley gaat het zijn debuut in WSOF worden. Hij heeft onder anderen voor Strikeforce en UFC gevochten en zijn laatste 5 partijen vocht Bradley voor Bellator. Hiervan wist hij er 3 te winnen, verloor hij er 1 en werd 1 partij een no contest doordat hij met zijn hoofd hard in aanraking kwam met het hoofd van zijn tegenstander Chris Honeycutt. In de rematch van deze partij wist Bradley Honeycutt te verslaan middels een TKO in de eerste ronde.

Leave a Reply

Translate »