breaking news

Rafael Natal treft Tim Boetsch in de Madison Square Garden Arena

September 22nd, 2016 | by Marcel Dorff
Rafael Natal treft Tim Boetsch in de Madison Square Garden Arena
UFC
0

De UFC heeft zojuist bekend gemaakt dat de Braziliaan Rafael Natal zal vechten tegen Tim Boetsch in New York. UFC 205 in Madison Square Garden zal plaatsvinden op 11 November 2016.

Rafael Natal (MMA 21-7-1/UFC 9-5-1) is een BJJ Black Belt die traint bij de Renzo Gracie BJJ Academy. Natal heeft in de UFC wisselend succes gehad. Zo wist hij onder meer van mannen als Uriah Hall, Sean Spencer, Chris Camozzi en Tom Watson te winnen. Maar verloor hij onder meer van Tim Kennedy en Robert Whittaker. Dat laatste verlies tegen Whittaker doorbrak een winstreak van 4 gevechten. Natal zal weer de weg naar boven willen inzetten, en dat zal moeten gebeuren tegen Tim Boetsch.

Tim Boetsch (MMA 19-10/UFC 10-9) is een echte veteraan van de sport. Boetsch kwam in 2008 de UFC binnen. Ging in 2010 eventjes weg bij de organisatie, maar was al snel weer terug. Na zijn overstap van Light-Heavyweight naar Middleweight leek Boetsch de juiste richting gevonden te hebben. Nick Ring, Yushin Okami en Hector Lombard werden verslagen. In zijn daarop volgende zeven gevechten op Middleweight wist Boetsch er slechts twee te winnen. Dit deed hem besluiten om begin Januari weer terug te keren naar de Light-Heavyweight divisie. Zonder succes, Ed Herman was te sterk en versloeg Boetsch via TKO. Met drie verliespartijen op rij greep Boetsch afgelopen Juli zijn laatste strohalm. De zeer taaie en de in de UFC nog ongeslagen Josh Samman werd in de tweede ronde via TKO gefinisht. Dit gebeurde weer op Middleweight, iets wat Boetsch heeft doen besluiten om op Middleweight te blijven.

14445473_1322869974398812_1950030067_n

Leave a Reply

Translate »