breaking news

UFC werkte aan Jones vs. Miocic voor UFC 218

August 23rd, 2017 | by Redactie

De UFC was in overleg voor een superfight tussen de Heavyweight en Light Heavyweight kampioen. Echter heeft de United States Anti-Doping Agency (USADA) de promotie geïnformeerd dat de Light Heavyweight kampioen Jon Jones positief is getest op illegale prestatiebevorderende middelen.

De UFC Light Heavyweight kampioen Jon Jones is tijdens een ”in-competition” test positief getest voor het van anabolen steroïden. Hierop staat een USADA straf van twee jaar, en eventueel een hogere straf voor personen die vaker positief getest hebben. Jones is per direct geschorst door USADA en zal de belt waarschijnlijk moeten inleveren. De president van de UFC kwam rap met een statement en heeft het hier onder andere gehad over de originele toekomstplannen.

Dana White: “We were talking about Jones fighting at heavyweight. Probably against Stipe in Detroit. I don’t even know what to say. I always know what to say. I don’t know what to say about this one.”

Lees ook: Dana White, Daniel Cormier en Management Jones reageren op dopingtest Jones

Jones was altijd al geïnteresseerd in een gevecht op Heavyweight. Zo vroeg hij na zijn recente overwinning om een gevecht tegen de WWE superster Brock Lesnar.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws! Wil jij gratis naar UFC: Rotterdam? Doe dan mee aan onze winactie!