breaking news

Francis Ngannou vraagt om gevecht tegen Stipe Miocic in Detroit

August 27th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De Ultimate Fighting Championship (UFC) was in overleg voor een superfight tussen de Heavyweight kampioen Stipe Miocic en Light Heavyweight kampioen Jon Jones. Echter heeft de United States Anti-Doping Agency (USADA) de promotie geïnformeerd dat de Light Heavyweight kampioen positief is getest op illegale prestatiebevorderende middelen. De plannen zijn vervolgens gelijk van de tafel gehaald. Echter betekend dit wel dat Stipe Miocic niet in de agenda geschreven staat. Francis Ngannou grijpt zijn kans en maakt een call-out.

Op 19 augustus heeft USADA de UFC laten weten dat Junior Dos Santos positief getest heeft tijdens een ”out-of-competition” test op 10 Augustus 2017. Hierdoor is Dos Santos op voorhand geschorst en is zijn partij tegen Ngannou geannuleerd.

Ngannou is een potentiële titelcontender en weet keer op keer zijn tegenstander voor de bel te stoppen. Met een record van tien om één vraagt hij naar een gevecht tegen de kampioen Stipe Miocic:

https://twitter.com/francis_ngannou/status/901168102120988672?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.bjpenn.com%2Fmma-news%2Ffrancis-ngannou%2Ffrancis-ngannou-heavyweight-ufc-216%2F

Stipe Miocic kent de situatie van Ngannou. Zo heeft hij te maken met de blessures van Cain Velasquez en is het supergevecht tegen Jon Jones ook van de tafel geschoven. Hij is momenteel niet ingeroosterd op een evenement.

Volg MMA DNA voor al het vechtsport nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.