breaking news

Nieuwkomer Drakkar Klose vervangt Jordan Rinaldi tegen Devin Powell tijdens UFC Phoenix

December 29th, 2016 | by Marcel Dorff

Eerder op de dag werd bekend dat Jordan Rinaldi in verband met een blessure zich had teruggetrokken uit het gevecht tegen Devin Powell dat gepland stond voor UFC Fight Night 103 in Phoenix, Arizona. De UFC heeft niet stilgezeten en heeft Drakkar Klose aangewezen om zijn debuut te maken op 15 Januari 2017 in de Talking Stick Resort Arena tegen Powell. Het gevecht zal plaatsvinden in de Lightweight divisie.

Devin Powell (MMA 8-1/UFC 0-0) maakt eveneens zijn UFC debuut. De NEF kampioen heeft een record van 8-1. Powell is een allround atleet en vecht bij de Nostos MMA gym. Powell zou het dus eerst tegen Jordan Rinaldi opnemen, maar treft nu de ongeslagen Drakkar Klose. Powell zou ontdekt zijn door Dana White in een nog niet vertoonde aflevering van ”Dana White : Lookin’ For A Fight”. Dana White heeft aangekondigd dat er een aflevering gepland staat voor de eerste week van het nieuwe jaar. Waarschijnlijk is dat de aflevering waarin Powell ”ontdekt” wordt.

Drakkar Klose (MMA 6-0-1/UFC 0-0-0) vecht sinds 2014 professioneel en is tot op heden nog ongeslagen. The MMA Lab vechter uit Glendale, Arizona mag debuteren voor de UFC in dezelfde staat als waar hij traint. Klose komt over van de RFA organisatie waar hij in September won via Unanimous Decision van Hugh Pulley. Klose staat bekend om zijn sterke standup game en wist in 2015 de Rage in the Cage titel te pakken.

pixlr_20161229014703241

Leave a Reply