breaking news


Twee partijen toegevoegd aan SHC XIII

August 15th, 2017 | by Stefan Van Erp

Twee partijen toegevoegd aan SHC XIII
SHC
0

De kracht van SHC is dat zij in staat zijn om toptalenten een podium te geven. Ook in de dertiende editie van SHC zal dit het geval zijn. Zo zullen Jim Bremen en David Hoeksema het tegen elkaar op gaan nemen en vechten Glenn Dehouwe en Kim Chrestensen tegen elkaar. Al deze vechters hebben nog niet veel ervaring maar staan wel bekend als talenten.

De Nederlandse Jim Bremen komt uit voor Topfighter Gym waar hij nu ongeveer een half jaar traint. Tijdens deze trainingen werd al snel duidelijk dat Topfighter Gym met een talent te maken had en dat een debuut niet lang op zich zal laten wachten.

David Hoeksema uitkomend voor Team Thriving zal ook zijn debuut gaan maken voor SHC. De 21-jarige Hoeksema traint al enige tijd bij Team Thriving en ook daar bleek al snel dat zij met een talent te maken hadden. Hoeksema krijgt nu de kans om zijn talent waar te maken.

Glenn Dehouwer is een vechter die alle aspecten goed beheerst. Dehouwer is een Judoka van origine maar traint sinds een tijd zijn Muay Thai onder Leon van Dijk (voormalig sparringspartner van Bas Rutten) en MMA onder Benny Rogmans. Voor Dehouwer wordt het zijn tweede partij. Hij vocht al eens eerder maar vanwege studie stond MMA op een lager pitje. Hij hoopt met deze partij weer een klinkende comeback te maken.

Kim Chrestensen komt uit voor Team Lacroix waar hij nu een tijd traint. Chrestensen heeft voor deze partij al eens een partij gevochten en gewonnen. Hij wil het goede gevoel van deze overwinning meenemen in zijn partij tegen Dehouwer.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »