breaking news

Welterweightclash tussen Alex Morono en Zak Ottow tijdens UFC Wichita

February 2nd, 2019 | by Redactie
Welterweightclash tussen Alex Morono en Zak Ottow tijdens UFC Wichita
UFC
0

Alex Morono keert op 9 Maart 2019 terug in de Octagon. Tijdens UFC Fight Night 146 in Wichita, Kansas stuit Morono op Zak Ottow in de Welterweight divisie. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de INTRUST Bank Arena. Dit maakte ESPN bekend. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card.

Alex Morono (MMA 14-5-0-1/UFC 3-2-0-1) kwam in 2016 als Legacy FC Kampioen de UFC binnen. Morono verving Kelvin Gastelum op short notice, en nam het op tegen de Australische veteraan Kyle Noke. Morono wist uiteindelijk een zeer controversiële Split Decision over de streep te trekken, en zo zijn eerste overwinning binnen de UFC te grijpen. Morono zou het vervolgens in de Filipijnen opnemen tegen James Moontasri. Echter werd het evenement anderhalve week van te voren gecanceld. Beide mannen werden opnieuw ingepland en vochten alsnog tijdens UFC on FOX 22. Morono wist twee van de drie rondes te winnen, en kon zo zijn tweede overwinning in zijn UFC carrière bijschrijven. Morono zou het vervolgens begin 2017 opnemen tegen de Canadees Sheldon Westcott. Westcott raakte echter geblesseerd en werd vervangen door de ongeslagen Niko Price. Price wist Morono vlak voor het einde van de tweede ronde via KO te finishen. Echter werd dit gevecht later omgezet in een No Contest nadat er sporen van Marihuana gebruik in het bloed van Price werden gevonden. Morono keerde vervolgens terug in September 2017 om het op te nemen tegen de Japanner Keita Nakamura tijdens UFC Saitama. Morono verloor via een controversiële Split Decision. Echter wist Morono in Februari 2018 een sterke prestatie neer te zetten. Tijdens UFC Austin versloeg Morono de veteraan Joshua Burkman via Guillotine Choke Submission in de eerste ronde. Echter kon hij in Juli 2018 die overwinning geen goed vervolg geven. Tijdens UFC Calgary verloor Morono van Jordan Mein via Unanimous Decision. Morono maakte vervolgens zijn opwachting tijdens UFC Beijing in November 2018 tegen de Chinees Kenan Song. Morono vocht zeer sterk en won via een overtuigende Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Zak Ottow (MMA 17-6/UFC 4-3) kwam in 2016 de UFC binnen. De meeste partijen voor de UFC vocht Ottow op short notice. Tijdens zijn debuut voor de organisatie in Oktober 2016 won Ottow een Split Decision tegen UFC veteraan Joshua Burkman. Ook zijn tweede partij een paar weken later tegen Sergio Moraes vocht Ottow op short notice. Dit gevecht ging uiteindelijk via een Split Decision verloren. Ottow stapte vervolgens in 2017 in op short notice nadat Warlley Alves geblesseerd moest afzeggen. Ottow nam het op in Nieuw-Zeeland tegen Kiichi Kunimoto. Via een controversiële Split Decision won Ottow van de Japanner. Vervolgens keerde Ottow terug in de Octagon in November 2017 tijdens UFC Shanghai tegen de Chinees Li Jingliang. Jingliang won het gevecht via KO in de eerste ronde. Echter kwam Ottow vervolgens sterk terug tijdens UFC 222 in Maart 2018. Ottow verstoorde het afscheidsgevecht van UFC veteraan Mike Pyle door hem via TKO in de eerste ronde te stoppen. Ottow nam het vervolgens tijdens UFC Boise in Juli 2018 op tegen Sage Northcutt. Na een goede eerste ronde verloor Ottow via KO in de tweede ronde. Ottow keerde vervolgens terug voor eigen publiek in December 2018. Tijdens UFC Milwaukee nam hij het op short notice op tegen UFC nieuwkomer Dwight Grant. Ottow won via een zeer controversiële Split Decision.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.