breaking news

Oskar Piechota treft Gerald Meerschaert tijdens de TUF 27 Finale in Las Vegas

May 3rd, 2018 | by Marcel Dorff
Oskar Piechota treft Gerald Meerschaert tijdens de TUF 27 Finale in Las Vegas
UFC
0

De Pool Oskar Piechota zal op 6 Juli 2018 zijn opwachting maken in de Octagon. Tijdens de TUF 27 Finale in Las Vegas, Nevada is Gerald Meerschaert in de Middleweight divisie de tegenstander. Dit wist de Poolse MMA journalist Artur Mazur via mmarocks.pl bekend te maken. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het Pearl Theatre. Het gevecht zal deel uit maken van de Main Card.

Oskar Piechota (MMA 11-0-1/UFC 2-0-0) is een MMA vechter uit Gdansk, Polen. Hij heeft onder meer gevochten voor promoties als RING XF, IRFA, Spartan Fight en Cage Warriors. Hier wist hij in 2017 Jason Radcliffe te verslaan in slechts tweeëndertig seconden. Tijdens Cage Warriors 85 in de O2 Academy van Bournemouth, Engeland won hij de Middleweight titel en later een toegangsticket voor de UFC. Piechota maakte voor eigen publiek zijn UFC debuut in Oktober 2017 tegen de Amerikaan Jonathan Wilson. Piechota was duidelijk de bovenliggende partij en won via Unanimous Decision. Piechota keerde vervolgens terug tijdens UFC Austin in Februari 2018 tegen Tim Williams. Piechota hield zijn ongeslagen record in stand en won de partij vroeg in de eerste ronde via KO.

Gerald Meerschaert (MMA 27-9/UFC 3-1) kwam in December 2016 als late replacement voor Oluwale Bamgbose de UFC binnen. De Amerikaan die bij Roufusport traint werd gematcht met Joe Gigliotti. Via een prachtige Anaconda Choke Submission won Meerschaert zijn UFC debuut. Meerschaert die een paar maanden eerder de RFA titel won kon dus zo zijn eerste overwinning in de UFC bijschrijven. Meerschaert won ook nog eens de Performance of the Night bonus. Meerschaert wist dat uitstekend debuut begin 2017 in Canada een nog beter vervolg te geven. De Roufusport vechter versloeg thuisfavoriet Ryan Janes via Armbar Submission vroeg in de eerste ronde. Maar tijdens International Fight Week 2017 ging het mis voor Meerschaert. De Braziliaan Thiago Santos was via TKO te sterk. Meerschaert keerde vervolgens terug tijdens de TUF 26 Finale in December 2017 tegen Eric Spicely. Meerschaert won het gevecht via een kiezelharde Bodykick TKO in de tweede ronde. Meerschaert won hiermee ook de Performance of the Night bonus. Overigens wist Meerschaert buiten de UFC te winnen van Chase Waldon, Jay Ellis en huidig UFC vechter Sam Alvey.

Blijf MMA DNA volgen voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.