breaking news

Nick Hein keert terug tegen Luigi Vendramini tijdens UFC Stockholm

March 16th, 2019 | by Redactie
Nick Hein keert terug tegen Luigi Vendramini tijdens UFC Stockholm
UFC
0

De Duitser Nick Hein keert op 1 Juni 2019 terug in de Octagon tijdens UFC Fight Night 152 in Stockholm, Zweden. In de Lightweight divisie is de Italiaanse Braziliaan Luigi Vendramini zijn tegenstander. Het Braziliaanse Combate maakte dit bekend. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van de Ericsson Globe op de Preliminary Card.

Nick Hein (MMA 14-4-0-1/UFC 4-3-0-0) is een Duitse MMA vechter, acteur, politieagent en tv persoonlijkheid. De Keulenaar kwam in 2014 als FFC Kampioen de UFC binnen. Hein debuteerde in Berlijn tegen Drew Dober. Hein won het gevecht via Unanimous Decision. Leuk detail is dat beide mannen inmiddels familie zijn. Dober trouwde een jaar na het gevecht tegen Hein met diens zus. Hein zou zijn sterke debuut geen goed vervolg kunnen geven. Eind 2014 werd verloren tegen de op dat moment ongeslagen Amerikaan James Vick. Vervolgens pakte Hein in 2015 wel twee overwinningen. Zo werd opnieuw in Berlijn gewonnen van de ongeslagen Lukasz Sajewski via Unanimous Decision, en werd in Japan Yusuke Kasuya eveneens via Unanimous Decision verslagen. Hein zou vervolgens in 2016 zijn opwachting maken tijdens UFC Rotterdam tegen Jon Tuck. Echter had Hein een behoorlijke rugblessure opgelopen, en moest hij vijf dagen voor het gevecht zich afmelden. Hein kwam vervolgens een paar maanden later wel in actie in Hamburg tegen de Zuid-Koreaan Tae-Hyun Bang. Hein had weinig moeite met ”The Korean Cowboy” en won wederom via Unanimous Decision. Vervolgens zou Hein tijdens UFC Rotterdam in September 2017 zijn opwachting maken tegen de Dagestani Zabit Magomedsharipov. Echter raakte Hein wederom geblesseerd waardoor hij niet zou vechten. Hein zou voor dit gevecht naar de Featherweight divisie verhuizen, echter vocht hij tegen Ramos weer in de Lightweight divisie. Tijdens UFC 224 in Mei 2018 verloor Hein in de eerste ronde via Rear Naked Choke Submission van de meervoudig BJJ kampioen. Hein kon twee maanden later in Hamburg ook de ommekeer niet vinden. Tegen Damir Hadzovic werd verloren via Split Decision.

Embed from Getty Images

Luigi Vendramini (MMA 7-1/UFC 0-1) is een Braziliaan met Italiaanse roots. Vendramini maakte in 2016 op 20 jarige leeftijd zijn debuut bij de professionals. Tijdens zijn debuut versloeg hij Guilherme de Carvalho via TKO in de tweede ronde. Na vervolgens nog een overwinning gepakt te hebben maakte Vendramini zijn opwachting bij de prestigieuze Aspera FC organisatie. Ook daar wist Vendramini te imponeren met een Kimura Submission overwinning in de eerste ronde tegen João Paulo. Vendramini pakte vervolgens bij kleinere organisaties nog drie overwinning om vervolgens in de zomer van 2017 terug te keren bij Aspera FC. Daar wist hij in de derde ronde via TKO tegenstander Adriano Andre te verslaan. Vervolgens bleef het stil rond Vendramini. Vendramini traint tegenwoordig regelmatig mee bij Team Alpha Male. Vendramini die normaal uitkomt in de Lightweight divisie zou tijdens zijn UFC debuut in verband met de korte voorbereiding vechten in de Welterweight divisie. Dit deed hij tijdens UFC São Paulo in September 2018 tegen Elizeu Zaleski Dos Santos. Zaleski Dos Santos was te sterk en won via KO in de tweede ronde. Vendramini keert nu terug in de Lightweight divisie.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.