breaking news

Middleweight vechters opgepast: Oskar Piechota tekent bij de UFC

August 4th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Middleweight vechters opgepast: Oskar Piechota tekent bij de UFC
UFC
0

Niemand minder dan Oskar Piechote heeft zojuist zijn handtekening gezet onder een contract van de Amerikaanse organisatie de Ultimate Fighting Championship. Gezien de ervaring en voorgaande partijen zal Piechota een goede aanwinst zijn voor de Middleweight divisie. Deze ongeslagen Poolse vechter heeft het publiek eerder getrakteerd op snoei harde knock-outs.

Oskar ‘Imadlo’ Piechota is een 27-jarige MMA vechter uit Gdansk, Polen. Deze vechter kent een professioneel record van negen om nul en heeft gevochten voor promoties als RING XF, IRFA, Spartan Fight en Cage Warriors Fighting Championship (CWFC). Hier wist hij recent Jason Radcliffe te verslaan in slechts tweeëndertig seconden. Tijdens Cage Warriors 85 in de O2 Academy van Bournemouth, Engeland ontving hij het goud en een toegangsticket voor de UFC.

Een prachtige head kick knock-out overwinning van de Poolse vechter:

Naast het staande spel weet Piechota zijn tegenstanders ook te dwingen om af te kloppen. Hij doet mee aan verschillende grappling toernooien en heeft vijf submission overwinningen op zijn naam staan. Nog nooit eerder heeft hij het spel gegeven in de handen van een jury.

Er wordt vermoed dat Piechota zijn debuut zal maken tijdens UFC Fight Night 118. Een evenement dat op 21 oktober 2017 georganiseerd gaat worden in Gdansk, Polen. Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Wil jij gratis naar UFC Rotterdam? Doe dan mee aan onze winactie!

Comments are closed.