breaking news

Middleweight gevecht tussen Kadestam en Kichigin tijdens Reign Of Valor

January 26th, 2019 | by Redactie
Middleweight gevecht tussen Kadestam en Kichigin tijdens Reign Of Valor
ONE Championship
0

ONE Championship keert op 8 maart terug naar de Thuwunna Indoor Stadium van Rangoon, Myanmar. De Middleweight vechters Zebaztian Kadestam en Georgiy Kichigin zijn aangewezen op de avond af te sluiten met gevecht om het goud. Verder verwacht de organisatie snel met aankondigingen te komen.

Powered by Aiki Budo.

Zebaztian Kadestam kent de bijnaam ‘The Bandit’ en heeft een professioneel record van elf om vier. Hij komt op 8 maart uit voor Zweden en verwacht ook ditmaal de partij voor de bel te stoppen. Zo heeft deze 28-jarige vechter bijna alles gewonnen op knock-out. Vooral zijn laatste prestatie was zeer spectaculair. Hier verloeg hij Tyler McGuire in de vijfde ronde.

Tegenover hem komt Georgiy Kichigin uit Kazakhstan te staan. Kichigin is een 29-jarige vechter met een professioneel record van twintig om vijf. Hij beheerst het complete spel maar weet zijn tegenstanders vaak te dwingen om af te kloppen. Dit doet hij door middel van zijn Guillotine Choke of Armbar. Kichigin luistert naar de bijnaam ‘Knight’ en vocht eerder voor de Welterweight divisie.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.