breaking news

Justin Willis vecht niet op UFC 208

February 10th, 2017 | by Stefan Van Erp

Justin Willis zal morgenavond niet vechten tegen Marcin Tybura. Willis, die het gevecht 7 dagen voor aanvang aannam is niet fit genoeg om te vechten. Hij kwam dan ook niet opdagen bij de wegingen. 

Marcin Tybura, die wel naar de weging kwam en fit was, zal zijn gage ontvangen en snel worden ingezet op een nieuw gevecht. Willis is een protégé van AKA Gym. Het is niet bekend wat de exacte reden is van het het afhaken. UFC oficials geven aan dat hij medisch gezien niet fit genoeg is om te vechten. Ondanks dat Willis een Heavyweight is was het voor hem onmogelijk zijn gewicht te halen. Op Facebook geeft hij het volgende statement:
“Hey everyone, I want you to hear from me first, I did everything I could to make weight for the fight this weekend but due to the short notice my body shut down during the weight cut and the UFC doctors wouldn’t clear me to fight. I will be back in the UFC with a full camp very soon. Thank you to everyone at the UFC, all of their staff have been great. I want the same opponent or anybody else will suffice. I will be ready. God Bless.”

Comments are closed.