breaking news

Josh Thomson vs. Patricky Freire op Bellator 172

January 28th, 2017 | by Stefan Van Erp
Josh Thomson vs. Patricky Freire op Bellator 172
Bellator MMA
0

Josh Thomson zal het tijdens zijn derde gevecht voor Bellator MMA op gaan nemen tegen Patricky Freire. Dit gevecht staat gepland als Co-Main event voor Bellator 172. Dit evenement wordt gehouden op 18 februari in de SAP Center in San Jose, Californië.

Josh Thomson (MMA 22-8-0-1/Bellator 2-0) had gehoopt om na zijn overwinning op Pablo Villaseca een gevecht voor de Lightweight titel te krijgen. De voormalig UFC vechter won beide partijen voor Bellator op overtuigende wijze. Zo won hij zijn eerste partij tegen Mike Bronzoulis via een Arm-Triangle Choke en won hij zijn tweede via een KO tegen de eerder genoemde Villaseca. Thomson won in 2006 en 2008 de Strikeforce Lightweight titel en is na een mislukt UFC avontuur vastberaden om de titel bij Bellator te gaan pakken.

Patricky Freire (MMA 16-8-0-0/Bellator 9-7) is inmiddels 6 jaar actief bij Bellator. Hij is al een aantal keer dichtbij de Lightweight titel geweest. Zo nam hij driemaal mee aan een Lightweight tournament waarvan hij tweemaal de finale wist te bereiken. Hierin waren Michael Chandler en Marcin Held te sterk. Zijn laatste partij vocht Freire wederom tegen Chandler en ook deze keer trok hij aan het korste eind door te verliezen via een KO in de eerste ronde. Er is Freire dus alles aan gelegen om zich weer op het winnende pad te begeven en derhalve zal een overwinning op Thomson meer dan welkom zijn.

Het Main Event van Bellator 172 zal verzorgd worden door Fedor Emalianenko en Matt Mitrione. 

Comments are closed.