breaking news

Germaine de Randamie tekent nieuw 6-fight contract bij UFC

March 8th, 2019 | by Redactie
Germaine de Randamie tekent nieuw 6-fight contract bij UFC
UFC
0

Germaine IronLady de Randamie keert nog zeker zes keer terug in de wereldberoemde Octagon van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Met een professioneel Mixed Martial Arts (MMA) record van 8–3 en een lopende overwinningsreeks van vier gevechten, zet ze haar jacht naar het goud voort.

Powered by Aiki Budo.

Germaine maakte het nieuws bekend via social media:

Germaine de Randamie maakte voor haar MMA carriere furore in het kickboksen. In deze discipline is zij meervoudig wereldkampioen en heeft een ongeslagen record van 37 winstpartijen tegenover 0 verliespartijen. In 2008 debuteerde de Randamie in het MMA. Zoals veel MMA vechters met een kickboks verleden was het ook voor de Randamie even wennen in deze sport. Ze verloor haar debuut dan ook via een Submission (Armbar) in de eerste ronde. In 2013 debuteerde de Randamie voor de UFC nadat deze Strikeforce had overgenomen. In de UFC heeft zij laten zien dat ze met de beste mee kan.

Van de 5 partijen voor deze promotie verloor ze er slechts 1 en dit was tegen de huidige Bantamweight kampioene Amanda Nunes. In 2016 vocht de Randamie in Rotterdam en was haar entree een van de hoogtepunten van de avond. Na een strafexpeditie uitgedeeld te hebben aan Anna Elmose mocht de Randamie vechten voor de Featherweight titel tegen Holly Holm. De Randamie won via een Unanimous Decision en mocht zich zo de eerste Women’s Featherweight kampioene noemen. De Randamie werd echter gestript van haar belt nadat zij aangaf niet tegen Cris Cyborg te willen vechten en terug te willen keren naar Bantamweight. De Randamie zou vervolgens haar comeback maken tijdens UFC Rotterdam in September 2017. Echter raakte ze geblesseerd en ging het gevecht tegen Marion Reneau niet door.

De Randamie maakte vervolgens na lang blessureleed in November 2018 in Denver haar comeback tegen Raquel Pennington. De Randamie was de bovenliggende partij en won het gevecht via Unanimous Decision.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.