breaking news

Costello van Steenis vecht tijdens Bellator 200 tegen Kevin Fryer

April 5th, 2018 | by Stefan Van Erp
Costello van Steenis vecht tijdens Bellator 200 tegen Kevin Fryer
Bellator MMA
0

Costello van Steenis gaat zijn opwachting maken op 25 mei aanstaande tijdens Bellator 200 in de SSE Arena in Londen. Dit wist Dutch Fight Network eerder vandaag te melden. Van Steenis gaat het opnemen tegen Kevin Fryer. Het wordt de tweede partij die van Steenis voor Bellator gaat vechten. De eerste wist hij op overtuigende wijze te winnen. 

Costello van Steenis (MMA 9-1/Bellator 1-0) vecht sinds 2014 mee in het professionele circuit. Van Steenis heeft onder anderen gevochten voor SHC, Staredown en werkte zijn meeste partijen af voor PFN. Van Steenis tekende afgelopen juli zijn contract voor Bellator nadat hij een indrukwekkend record van 9 overwinningen en 1 verliespartij heeft opgebouwd. Van Steenis is zeer begaafd op de grond en heeft dan ook 6 van zijn 9 overwinningen via Submission weten te eindigen. Van Steenis kwam Bellator binnen tijdens Bellator 185 tegen Steve Skrzat. Van Steenis had slechts 2:52 minuten nodig om zijn klus te klaren.

Kevin Fryer (MMA 6-2/Bellator 0-0) is een Engelsman uit Blackpool die gaat debuteren voor Bellator. Fryer begon zijn professionele carrière in 2015 nadat hij eerder 3 amateur partijen vocht. Fryer heeft gevochten in locale promoties als Budo en FCC. Fryer staat bekend als een afmaker en wist al zijn 6 overwinningen tot nu toe voor de bel te eindigen. Ook de twee keer dat hij verloor kwam de jury er niet aan te pas. Fryer zit nu in een win streak van 5 partijen en krijgt met van Steenis zijn grootste uitdaging tot nu toe.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.