breaking news

Co-Main Event tussen Scott Askham en Ibragim Chuzhigaev tijdens ACB 87

March 20th, 2018 | by Marcel Dorff
Co-Main Event tussen Scott Askham en Ibragim Chuzhigaev tijdens ACB 87
ACB
0

Gisteren kondigde de ACB organisatie al aan dat het op 19 Mei 2018 naar Nottingham, Engeland zal gaan om het ACB 87 evenement te organiseren. Eveneens maakte de organisatie het Main Event bekend tussen Mancunian Kane Mousah en de Schot Robert Whiteford. Enkele ogenblikken geleden heeft de organisatie ook het Co-Main Event bekend gemaakt. UFC veteraan Scott Askham neemt het op tegen Berkut Fight Club vechter Ibragim Chuzhigaev. Beide mannen ontmoeten elkaar in de Motorpoint Arena. 

Scott Askham maakt zijn terugkeer bij de ACB organisatie na een zeer mooi debuut voor de KSW organisatie eerder dit jaar. Zo stopte hij de Pool Michal Materla via KO in de eerste ronde. Vorig jaar maakte Askham zijn debuut voor de ACB organisatie tijdens ACB 70 in Sheffield tegen landgenoot Luke Barnatt. Tijdens het Main Event destijds won Askham via Unanimous Decision. Askham verloor buiten de UFC nog nooit een Pro-MMA partij.

Ibragim Chuzhigaev is een van de betere Middleweight vechters van de organisatie. De Rus vocht zowat zijn hele carrière voor de ACB organisatie. Chuzhigaev is in drie optredens voor de ACB organisatie in het Verenigd Koninkrijk nog steeds ongeslagen. Zo wist hij te winnen van Lee Chadwick, David Mitchell en Will Noland. Allemaal via (T)KO. Chuzhigaev heeft van zijn laatste acht gevechten er liefst zeven gewonnen.

Meer gevechten voor deze card zullen later deze week en de daarop volgende weken worden bekend gemaakt. Tickets gaan aankomende donderdag in de verkoop en variëren van 35 pond tot 150 pond. In de voorverkoop (de eerste twee weken) zijn er zelfs tickets voor 20 pond te koop. Bestel hier je tickets.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.