breaking news

Carlo Pedersoli Jr. treft Bradley Scott op short notice tijdens UFC Liverpool

May 17th, 2018 | by Redactie
Carlo Pedersoli Jr. treft Bradley Scott op short notice tijdens UFC Liverpool
UFC
0

Eerder deze week meldden we al dat Salim Touahri geblesseerd was geraakt en hierdoor niet kon vechten tijdens UFC Fight Night 130 in Liverpool, Engeland op 27 Mei aanstaande. De UFC heeft snel gehandeld en heeft Carlo Pedersoli Jr. gecontracteerd. De talentvolle Italiaan neemt het op in de Welterweight divisie tegen Bradley Scott. Dit wist MMA journalist Jim Edwards via MMANYtt.com te melden. Beide vechters treffen elkaar in de Echo Arena op de Preliminary Card.

Bradley Scott (MMA 11-5/UFC 3-4) kwam voor het eerst in beeld tijdens het TUF Smashes seizoen in 2012. De Engelsman kwam tot de finale waarin hij verloor van de Nieuw-Zeelander/Australiër Robert Whittaker. Zijn eerste overwinning in de UFC pakte Scott een jaar later in Manchester door Michael Kuiper via Standing Guillotine Choke te finishen. Vervolgens werd vijf maanden later verloren in Londen van de zeer onderschatte Braziliaan Claudio Silva. Hierna was Scott mede door blessureleed meer dan een jaar niet te bewonderen in de Octagon. In Mei 2015 zagen we Scott weer vechten in Australië tegen Dylan Andrews. Scott versloeg Andrews voor eigen publiek via Guillotine Choke Submission in de tweede ronde. Begin 2016 in Londen was echter ditmaal Krzysztof Jotko via Unanimous Decision te sterk. Een jaar later zagen we Scott terug in Londen. Ditmaal was landgenoot Scott Askham de tegenstander. In een zeer competitief gevecht versloeg Scott zijn tegenstander Askham via Split Decision. Vervolgens nam Scott het tijdens UFC Mexico City op tegen Jack Hermansson. Hermansson was te sterk en versloeg de Engelsman via TKO in de eerste ronde. Scott pakte vervolgens een short notice partij aan tegen Jack Marshman tijdens UFC Londen in Maart 2018. Marshman werd echt niet goed gekeurd door de commissie om te vechten waardoor deze partij niet doorging.

Carlo Pedersoli Jr. (MMA 10-1/UFC 0-0) is een Italiaanse MMA vechter die sinds 2014 in het Pro-MMA circuit actief is. Pedersoli Jr. begon zijn MMA carrière voortvarend met drie overwinningen in zijn thuisland. Vervolgens verloor Pedersoli Jr. in Japan een Split Decision. Echter wist hij vervolgens de draad weer op te pakken en werd hij getekend door de Magnum FC promotie in Italië. Daar wist hij zijn beide partijen voortijdig te beslissen, hetgeen hij ook deed bij de Venator FC organisatie. Vervolgens maakte Pedersoli Jr. een uitstapje naar Roemenië waar hij wederom een overwinning mocht bijschrijven tegen Mircea Dumitrescu. Pedersoli Jr. beleefde zijn doorbraak bij het grote publiek in April 2018. Tijdens het Main Event van Cage Warriors 93 in Gotenburg versloeg Pedersoli Jr. voormalig UFC vechter Nicolas Dalby via Split Decision. Mede hierdoor mag hij nu zijn UFC debuut gaan maken.

Comments are closed.